Home – Nederlands

Le Château.
Bourg
58120 Chaumard
Telefoon: +33 7 60 04 63 86

Le Chateau de Chaumard verwelkomt u in 2024.
U kunt reserveren per email of door Le Chateau te bellen, de details vindt u op de 'Contact' pagina.


Bij de uitgang van het dorpje Chaumard, gelegen in het natuurpark Morvan, met uitzicht op het meer van Pannecière, heet het 'Château de Chaumard' u van harte welkom. Op het ruime terrein staat een grote verscheidenheid aan bomen. Gazons, omzoomd met rozenstruiken, geven ons kasteel zijn bijzondere charme. Lage stenen muren samen met struiken en bloeiende vaste planten verdelen het terrein in verschillende tuinruimtes. Drie kleine vijvers maken het plaatje compleet. Buiten zijn verschillende zitjes voor onze gasten met een uniek uitzicht over het meer en de heuvels er omheen voor de twee aangrenzende gîtes en een grote stenen barbecue, die vaak gebruikt wordt voor de table d’hôtes.

Wij bieden acht kamers in het kasteel en twee appartementen in het bijgebouw. De kamers zijn ruim, schoon en stijlvol, romantisch ingericht door de gastheer zelf. U heeft uitzicht op het park of het lac de Pannecière. Alle kamers hebben een aangrenzende eigen badkamer met toilet en douche of bad. De kamers zijn geschikt voor twee of drie personen. De bedden zijn 160 en 140 cm breed.

In het bijgebouw vindt u de receptie van Le Chateau en de ontbijt- en eetkamer. Hier serveert uw gastheer Eric Vaissettes ook zijn Table d’Hôtes. Bij mooi weer kan de Table d’Hôtes naar buiten worden verplaatst voor een diner in het park. Vaak wordt de grote stenen barbecue gebruikt. Als het koud is of regent, steekt Le Chateau de houtkachel aan in de gezellige eetkamer.

Tables d'hôtes kunnen 24 uur van tevoren worden gereserveerd. Wij bieden huisgemaakte gerechten en populaire lokale producten, waaronder stukken vlees, gevogelte en wild aan het spit. Het is ook mogelijk om vegetarische gerechten te bestellen.

Le Chateau is een ideaal startpunt voor sporten: wandelen, zwemmen, fietsen, quadrijden, motorrijden en voor bezoeken aan natuurgebieden, kastelen en musea in de omgeving.

Wij verwelkomen groepen; het is mogelijk om halfpension te boeken: ontbijt en diner.

Eric Vaissettes.
Le Chateau.
Bourgondië
58120 Chaumard
Telefoon: +33 7 60 04 63 86
Mail Eric: Le Chateau de Chaumard

Tot ziens in Le Chateau!

Eric